Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un albaiulian i-a scris lui Donald Trump pe Facebook: Firma mea e grozavă! Facem un gard în jurul SUA de se sperie toți mexicanii și imigranții. Batem palma?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administratorul unei firme din Alba Iulia i-a scris în glumă, pe Facebook, președintelui ales al SUA, Donald Trump, că firma pe care o reprezintă ”face niște garduri grozave”, iar în cazul în care republicanul nu renunță la zidul anti-imigranți la granița cu Mexic îi poate oferi serviciile sale.

trump01”Salutare Donald. Dacă mai vrei să faci marele zid, de care ai zis în campanie, firma pe care eu o reprezint face niște garduri grozave! Facem un gard în jurul întregii SUA de se sperie toți mexicanii și imigranții… Ce zici, batem palma?”, este mesajul acestuia, care e tradus și în limba engleză. Albaiulianul i-a lăsat și link-ul de Facebook al firmei, Eden Prefabricate & Construcții, pentru ca republicanul să vadă alte lucrări pe care le-a executat.

Donald Trump nu i-a răspuns până la ora transmiterii acestei știri.

Candidatul republican Donald Trump a insistat în cadrul campaniei electorale că Mexicul va plăti pentru construirea unui zid anti-imigranţi la graniţa sa, în pofida faptului că preşedintele mexican Pena Nieto a dezminţit aserţiunile în acest sens.

Donald Trump a promis în campanie că va deporta milioane de imigranţi care locuiesc ilegal în Statele Unite.

Republicanul a declarat, într-un interviu acordat după ce a fost ales, că nu a renunțat la ideea de a construi zidul. Fiind întrebat dacă va acceptat și un gard, acesta a spus: ”Pentru anumite zone as accepta, dar, pentru altele, zidul ar fi o soluție mai sigura, mai ales ca mă pricep la construcții!”

trump01

trump02


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea