Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Un adolescent de 15 ani din Alba Iulia, cercetat penal pentru 6 furturi – unul dintr-o locuință și alte 5 de biciclete

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat miercuri, 27 februarie, pe principalul suspect de comiterea a unui număr de 6 furturi de pe raza municipiului reședință de județ.

Potrivit IPJ Alba „este vorba despre un minor de 15 ani, din Alba Iulia, care în cursul lunii septembrie 2012 a sustras mai multe bunuri dintr-o casă nelocuită din aceeași localitate, iar în perioada iulie 2012 – februarie 2013 a sustras cinci biciclete de pe raza municipiului Alba Iulia.

Prejudiciul total cauzat prin faptele sale este în valoare 5.000 de lei o parte din acesta fiind recuperat.

Faţă de minor cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale şi recuperarea integrală a prejudiciului.”

fotoarhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Concediu medical 2024: Modul în care este acordat de către medicii de familie, modificat. Ce pacienți primesc direct 7 zile de concediu medical

Ziarul Unirea

Publicat

în

Concediu medical 2024: Modul în care este acordat de către medicii de familie, modificat. Ce pacienți primesc direct 7 zile de concediu medical Ordinul care limitează concediile medicale acordate de medicii de familie a publicat în Monitorul Oficial de Ministerul Sănătății. Astfel, este modificat modul în care sunt acordate concediile medicale de către medicii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea