Un absolvent al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, acceptat la cea mai prestigioasă academie militară din lume, în SUA

Pentru Cozmin Cazac 16 iunie a reprezentat ultima zi în Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” în calitate de student. Absolvent al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia și din vara acestui an cadet în instituția noastră, tânărul a fost recent acceptat la cea mai prestigioasă academie militară din lume, în SUA.

Din 3 iulie va studia la West Point, acolo unde va reprezenta România, Armata Română, precum și Academia Forțelor Terestre. Până în momentul de faţă, 10 dintre studenţii noştri au absolvit cursurile universităţii, doi studiază acolo în momentul de faţă şi urmează să li se alăture Cozmin Cazac.

INFORMARE COVID-19

Cozmin consideră că succesul reușitei sale constă în faptul că și-a dorit foarte mult asta, a fost motivat și astfel a dat tot ce are mai bun pentru a reuși. După cei patru ani de studiu care urmează la cea mai prestigioasă academie militară din lume, vrea să se întoarcă în AFT și să fie comandant de pluton.

sursa foto: FacebookAcademia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Gicu 1 iulie 2017 at 14:59

Felicitari!
La cat mai multe reusite!
Sa ne faca mandri ca suntem romani.

mike 1 iulie 2017 at 20:38

Din pacate –primavara nu se face doar cu o floare — Cu mai multe flori schimbam decorul– Felicitari !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...