Rămâi conectat

Ştirea zilei

UCIGAȘUL din Alba al unei femei din Timiș, obișnuit al instanțelor: Și-a amenințat soția cu cuțitul, și-ar fi agresat sexual fiica și a condus beat

Ziarul Unirea

Publicat

în

UCIGAȘUL din Alba al unei femei din Timiș, obișnuit al instanțelor: Și-a amenințat soția cu cuțitul, și-ar fi agresat sexual fiica și a condus beat

Bărbatul din județul Alba, care ar fi usis o femeie de 77 de ani, în Timișoara, are un trecut plin de „întâlniri” în instanță.

Citește și: Bărbat din Alba, suspectat că a UCIS o femeie în Timișoara: A fost găsit beat chiar în casa victimei

În primăvara acestui an, soția bărbatului a obținut un ordin de protecție împotriva sa, pentru violență domestică, după ce a amenințat-o cu cuțitul

În motivare, se arată de către reclamantă că pârâtul este foarte violent, iar în data de 15.04.2023 a lovit-o pe reclamantă, care suferă de schizofrenie şi a formulat plângere la poliţie.

De asemenea, mai arată că este posibil ca pârâtul să fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa.

Reclamanta mai arată că a fost amenințată cu cuțitul, faptă necontestată de către pârât, dar care arată că aceasta s-a petrecut cu altă ocazie.
Pârâtul a mai recunoscut că și-a mai amenințat și în alte ocazii soția cu cuțitul.

A mai relatat reclamanta că a fost lovită de către pârât și în data de 13.04.2023 în timp ce se aflau în mașină, aspect care rezultă şi din procesul verbal din 17.03.2023 întocmit de către organele de poliţie cu ocazia evenimentului reclamat.

Și anterior, partenerul ei a fost violent fizic și verbal cu reclamanta și fiica acesteia, comportamentul acestuia având caracter repetitiv, mai ales pe fondul consumului de alcool și pastile, pe care pârâtul le ia pentru tratamentul afecțiunilor psihiatrice de care suferă.

Faptul că pârâtul suferă de afecțiuni psihiatrice rezultă din înscrisurile medicale, iar începând cu data de 20.04.2023 și până în data de 04.05.2023 pârâtul a fost internat voluntar în Spitalul din Alba Iulia, Secția de Psihiatrie Acuți, după cum rezultă și dintr-o adresă a spitalului.

Astfel, Judecătoria Sebeș a hotărât faptul că „admite cererea de chemare în judecată având ca obiect emiterea unui ordin de protecție, astfel cum a fost formulată și precizată de reclamantă, în contradictoriu cu pârâtul”.

În luna iunie a anului 2022 acesta a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia la pedeapsa de 1 an şi 9 luni închisoare, cu amânarea aplicării, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea