Rămâi conectat

Curier Județean

Turiști blocați pe un drum forestier de pe Valea Sebeșului. Jandarmii au intervenit

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii de la Postul Montan Sugag au intervenit sâmbată, 7 iunie, pentru a ajuta doi turiști din București care ramaseseră impotmoliți cu mașina pe un drum forestier din zona Luncile Prigoanei.

drum-forestierPotrivit Jandarmeriei Alba, “apelul la 112 a fost inregistrat la Jandarmeria Alba la ora 01.20, iar in ajutorul celor doi a plecat de urgenta un echipaj de jandarmerie montana. Turistii au fost gasiti la ora 03.30. Masina acestora, marca Opel Zafira, a fost tractata pana la o pensiune din apropiere, unde turistii au ramas cazati.

Pentru ca soferul a indicat GPS -ul ca fiind principalul vinovat pentru acest incident, jandarmii reamintesc celor care acced spre Domeniul Schiabil Surianu ca până la Barajul Oaşa, se poate urca pe drumul naţional 67 C (Transalpina), după care va trebui urmat drumul judeţean 704 până la Luncile Prigoanei, iar de acolo drumul judeţean 709 K, până la baza domeniului schiabil.

Toate celelalte comunicatii sunt impracticabile pentru masini mici si ar trebui evitate.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea