Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tulpina Delta a devenit cea mai răspândită în Europa. România, amenințată la rândul său

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tulpina Delta a devenit cea mai răspândită în Europa. România, amenințată la rândul său

Varianta indiană a SARS-CoV-2 se răspândeşte rapid în Europa şi a devenit tulpina dominantă în mare parte a acestei regiuni, potrivit unor noi date, anunţă luni Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) într-un comnicat postat pe Twitter, notează News.ro.

Potrivit EMA, date provenind de la Filiala europeană a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi de la Centrul European de Prevenţia şi Controlul Bolilor (ECDC) arată că, în perioada 28 iunie-11 iulie, varianta delta era dominantă – în 19 dintre cele 28 de ţări care secvenţiază în mod suficient.

În aceste 19n ţări, varianta indiană era prezentă în proporţie de 68.3% şi că a depăşit varianta britanică (alfa), prezentă în proporţie de 22,3% în regiune.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | George Țălnar, antrenor principal al echipei U18 de la Universitatea Cluj: ”Întotdeauna mi-au plăcut provocările”

Ziarul Unirea

Publicat

în

George Țălnar, antrenor principal al echipei U18 de la Universitatea Cluj: ”Întotdeauna mi-au plăcut provocările” George Țălnar este noul antrenor principal al echipei U18 de la Universitatea Cluj, de la 1 iulie 2024. Totodată, rămâne implicat în proiectul OptimumGT Alba Iulia, în care crede cu tărie și pe care speră  să-l dezvole și să-l aducă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea