Tudorel Toader a declanșat procedura de revocare a lui Augustin Lazăr din funcția de procuror general al României

Paul Voicu - Primar 2020

Tudorel Toader, ministrul Justiției, a decis, în urma evaluării, să-l revoce pe Augustin Lazăr de la conducerea PÎCCJ.

Propunerea de revocare va ajunge pe masa de la Palatul Cotroceni, a președintelui Klaus Iohannis. Dacă-n cazul revocării șefei DNA, nu se cunoștea procedura și a durat mai mult, fiind sesizată CCR, de această dată lucrurile vor fi mai simple. Președintele Klaus Iohannis nu are drept de a refuza această revocare.

ELIT

Augustin Lazăr este procuror general al României din aprilie 2016. Anterior, el a fost Procuror General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, funcție pe care ar urma să se întoarcă dacă nu va avea o altă variantă.

”Concluzia generală e a necesității de revenire la normalitate, la cunoașterea și respectarea competențelor constituționale, legale și o interpretare și aplicare a legii în baza principiului loialității constituționale” a spus Tudorel Toader. Ministrul Justiției a adăugat că ”prin urmare, considerăm că actele și faptele enumerate în prezentul raport, de netolerat într-un stat de drept. Nu se mai poate susține ocuparea funcției de conducere din Ministrului Public”.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

marius 24 octombrie 2018 at 20:27

In șfârșit, pleacă incă un personaj toxic pentrun justiția din România. Se pare că până la urmă domnul Lazăr și-a prins și urechile și gâtul în brățările dacice. Tudorel a dat piatra la o parte și a zis: Lazăre ridică-te și pleacă. Și Lazăr nici nu s-a ridicat și nici nu se dă plecat.
Ps. Când ai un minim de demnitate, te ridici și pleci. Când ești slugă stai, acolo, până îți poruncește stăpânul. Te zbați, dai din coate, te plângi, te victimizezi, te arunci cu fața la pământ, îți pui cenușă în cap. Faci toate acestea pentru că așa ți se spune, dar și pentru un scaun despre care, sun absolut convins, istoria nu va scrie nici măcar un cuvânt și asta pentru că istoria nu e făcută de slugi si slugoi, ci de bărbați adevărați.
Ps1. Îi doresc domnului Lazăr ceea ce i-am dorit și doamnei Koveși.
Ps2. Poate se trezesc și liberalii adevărați și încep să vorberască despre abuzuri, securiști, stat paralel, drepturi și libertăți. Poate. Cu încă o speranță devenită certitudine, cu încă un adevăr scos la suprafață, cu încă un pas mai aproape de democrație, închei spunându-le tuturor celor care aveau ochi, dar nu vedeau, aveau urechi, dar nu auzeau. Adevărul poate fi îngropat, dar niciodată ucis.

Gheorghe H. 24 octombrie 2018 at 22:02

Ai perfecta dreptate omul de rand nu stie cum e cu gunoaiele din justitie pana nu are de a face efectiv cu ei, si culmea cand ti se face un dosar fabricat omul de rand si presa le canta in struna, si uite asa traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul…

gogu 25 octombrie 2018 at 0:15

Marius stai jos….ai nota 4. Habar nu aveti pe ce lume traiti si ce se intampla in tara asta.

marius 25 octombrie 2018 at 7:04

Gogule, eu stau jos, dar singur Lazăr se ridica și pleacă. Sunt absolut convins că tu ai habar pe ce lume trăiești, numai că singura deosebiore dintre tine și mine e că eu chiar știu pentru ce trăiesc , în timp ce tu trăiești pentru că vegetezi.
Ps. Cine nu-și ridică fundul de pe scaun când i se cere s-o facă, înseamnă c-a făcut toată viață pe el și nu-l deranjează mirosul.

tudorel gargamel 25 octombrie 2018 at 12:51

Marius , si care sunt barbatii aia adevarati ( care fac istoria) : Tudorel Toader zis Gargamel zis si iexplicatie , ieruropa…..pai mai slugoi, mai servil si mai pupator in cur decat asta nici nu cred ca exista ……….., si penalul Dragnea, stapanul lui si a tuturor jigodiilor pesediste ??????

Andrei 25 octombrie 2018 at 15:50

L-as intreba pe Marius : asa-i ca nu esti nascut in Ardeal ? Asa-i ca esti un fomist ajuns in jud.Alba si acum vorbesti in numele ardelenilor ? Mars inapoi in Teleorman !

Jidanu 25 octombrie 2018 at 16:50

La pensie cu Lazar c-a domnit destul din timpul comunismului si pana in prezent.Oare a avut dosar……? si evaluarea sa nu prea s-a facut.Altu mai tanar si ne-mandru ca asta .De ar pleca omul lui Iohanis….la pensie.

Doru 26 octombrie 2018 at 7:55

Foarte bine ! Sa plece sluga lui kovesi si aparatorul statului paralel! Faptul ca a angajat_0 pe nefertiti spune tot, e la fel si pe o mana cu ea !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...