Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Trupa Voltaj vine sâmbătă la Alba Iulia – concert aniversar ”Ambient 20 de ani”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii sunt așteptați sâmbătă, 18 mai, dela ora 19.00, în Șanțul de Sud al Cetății Alba Carolina, pentru a lua parte la surpriza pregătită de firma Ambient – concertul trupei Voltaj. Evenimentul face parte din caravana aniversară „Ambient 20 de ani. Povestea casei tale” care în acest weekend ajunge la Alba Iulia.

Căutând idei pentru a marca cei 20 de ani pe care i-am împlinit și cu care ne mândrim, am îndosariat atâtea și atâtea idei încât nu credem că ne-ar ajunge alți 20 de ani ca să le punem în practică. După un proces minuțios în care le-am analizat și le-am eliminat de pe listă, cu inimile strânse, am decis că cea mai bună variantă pentru a sărbători împreună e… să ne întâlnim la voi acasă! Așa s-a născut ideea caravanei aniversare „Ambient 20 de ani. Povestea casei tale”. Ca să fim împreună cu voi, vom străbate România și ne vom opri în 12 orașe. Nu vom fi singuri, ci cu băieții de la Voltaj care vor susține super concerte! Sâmbătă caravana ajunge în Alba Iulia unde, seara, mergem în locul special amenajat din Cetatea Alba Carolina, pentru o petrecere ca la 20 de ani, pe acordurile chitărilor electrice ale celor de la Voltaj, oferit de Ambient și partenerii săi!”, spun organizatorii.

În deschiderea concertului va urca pe scenă trupa Incognito care, în urma unei preselecții, a câștigat susținerea Ambient pentru primul turneu național.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Producătorii, obligați să repare produsele, inclusiv după expirarea garanției. Ce este ”dreptul la reparare”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Producătorii, obligați să repare produsele, inclusiv după expirarea garanției. Ce este ”dreptul la reparare” Parlamentul European a adoptat directiva privind așa-numitul „drept la reparare” pentru consumatori, cu 584 voturi pentru, trei împotrivă și 14 abțineri. Normele clarifică obligațiile producătorilor de a repara bunurile chiar și după expirarea garanției. Producătorul va avea obligația să repare produsul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea