Trupa lui Paul Ciucă vrea să-și păstreze tradiția invincibilă la Iernut

Industria Galda, cea mai prolifică echipă din Seria a 5-a pe terenuri străine, cu 20 de puncte strânse în 9 confruntări, joacă sâmbătă, 24 martie, de la ora 15.00, la Iernut, în fieful unicei grupări din serie ce nu a câștigat “acasă”!

Amfitrionii au numai trei remize interne, dar sunt neînvinși în retur, cu două egaluri, ambele 1-1 (cu Metalurgistul Cugir și la Reghin). În disputele directe, pe Stadionul “Corneliu Orzea”, găldenii au avut mereu câștig de cauză: 3-2 (în 2014), 4-3 (în 2015), și 1-0 în Cupa României, în toamnă (meci încheiat cu scandal, nervi, conflicte, agresiuni, antrenorul gazdelor trimis în tribune și 5 carnete reținute, printre care Haiduc și Fențiu – de la oaspeți).

ELIT

*Tensiune în Cupa României!!!

Din distribuția Industriei vor lipsi Rodean – suspendat, Apetri – nerefăcut, va reveni Dup, incert fiind R. Moga (răcit). “Mereu duelurile directe au fost unele aprinse, am avut jocuri dificile la Iernut, cu răsturnări de situații. Întâlnim o echipă dificilă, ce își vinde scump pielea. Noi ne propunem să jucăm și să nu ne întoarcem cu mâna goală din această deplasare”, a spus antrenorul Paul Ciucă, neînvins în 2018. Industria a bifat șase luni de la singurul eșec extern al sezonului (0-1, pe “Cetate”, cu Unirea Alba Iulia în 22 septembrie 2017), strângând șase deplasari din care a plecat neînvinsă

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...