Rămâi conectat

Politică Administrație

Tronsonul Cunța-Săliște, aproape de finalizare. Ioan Rus: Mergem la vot pe autostradă, pe 16, în mod clar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ioan RusLucrările la lotul trei al Autostrăzii Orăștie-Sibiu sunt aproape de finalizare. Ministrul Transporturilor Ioan Rus a declarat joi că ”mergem la vot pe autostradă, pe 16, în mod clar”, ceea ce înseamnă că lucrările vor fi finalizate la termen (pe 15 noiembrie).

”Dacă ar fi să îi credem pe partenerii noștri și cred că putem să îi credem, pe 15 noiembrie vor fi gata lucrările. Mergem la vot pe autostradă, pe 16, în mod clar. Nimic din ceea ce înseamnă circulație nu va fi împiedicat. Stânga-dreapta căii de circulație vor mai fi lucrări de executat, dar fără ca acestea să pună în pericol siguranța circulației. Nu știu dacă o să fie o inaugurare oficială, vom vedea. Important este să putem veni toți cu mașina”, a afirmat Ioan Rus.

Alături de ministrul Transporturilor a fost și directorul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Narcis Neaga. El a adus în discuție chestiunea unor exproprieri care mai trebuie realizate, pentru o suprafață de 22 de ha. ”Luna aceasta o să primiți vreo 43 de milioane de lei, de la Companie. Suntem pe cale să rezolvăm problema și cu cele 22 de ha de exproprieri, suntem în discuții cu cei de la Ministerul Justiției să găsim forma corectă. Toate, pas cu pas, se rezolvă. Am văzut că și dumneavoastră vă mișcați bine pe acest sector”, le-a spus Neaga constructorilor italieni.

”Timpul ține cu noi. Prognoza este bună. Cantitățile rămase de executat nu sunt atât de mari încât să mai pună probleme. Conform tuturor calculelor matematice este imposibil să nu terminăm. Terminăm acum dincolo de viaduct, aici stăm pe stratul final. Până duminică va fi gata și acolo la viaduct asfaltarea”, au povestit în fața ministrul constructorii de la Impregilo.

Tronsonul de autostrada Cunța – Săliște (22,11 km) este cuprins intre Nodul Săliște (înspre Sibiu) si Nodul Cunța (înspre Sebeș).

Sursa Turnulsfatului.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea