Rămâi conectat

Politică Administrație

Tribună acoperită și două terenuri de tenis – nou proiect de investiții al Primăriei Cugir la baza sportivă CSO

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Primăria Cugir se pregăteşte să demareze un proiect de investiţii prin care baza sportivă CSO se va apropia de standardele sportului de mare performanţă. Potrivit reprezentantului administrației locale, investiţiile propuse au fost apreciate de către preşedintele Federaţiei Române de fotbal care a vizitat recent baza sportivă cugireană. Ba mai mult, reprezentantul FRF l-a asigurat pe primarul Adrian Teban că îi va acorda tot sprijinul pentru preluarea de la UM Cugir a stadionului Parc, aflat în stare de degradare.

În ultimii ani, actuala bază sportivă CSO a beneficiat de importante lucrări de reabilitare şi amenajare, care au creat condiţii optime pentru desfăşurarea diferitelor activităţi sportive. Rezultatele nu s-au lăsat aşteptate astfel că, în prezent, Cugirul se poate mândri cu o echipă de fotbal cu şanse reale de promovare în Liga a-II-a, cu doi campioni la tenis, cu doi vicecampioni mondiali la karate şi cu o pepinieră de mici talente sportive. Din acest motiv, primarul Adrian Teban şi-a propus să continue investiţiile la baza sportivă pentru a asigura dezvoltarea performanţei sportive.

Pe lângă investiţiile în infrastructură şi sănătate, consider că avem o datorie faţă de copiii şi tinerii din Cugir care au demonstrat că pot performa în sport dacă li se oferă şansa şi condiţiile adecvate. Ultimele rezultate ale tinerilor cugireni ne-au confirmat această încredere, motiv pentru care ne-am propus să investim în continuare în baza sportivă  Vom amenaja încă două terenuri de tenis, dintre care unul va fi mai mare şi va avea o tribună acoperită. Totodată, dorim să realizăm o copertină deasupra tribunei stadionului şi să reabilităm porţile de acces. Suntem convinşi că la finalul lucrărilor, baza sportivă a CSO Cugir va corespunde standardelor sportului de mare performanţă”, a declarat primarul Cugirului, Adrian Teban.

Proiectul de modernizare a fost apreciat şi de către Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care a vizitat recent mai multe baze sportive din judeţ, printre care şi cea de la Cugir. Cu această ocazie, primarul Adrian Teban a discutat cu reprezentantul FRF şi despre potenţialul stadionului Parc, care se află în stare accentuată de degradare datorită lipsei capacităţii financiare a actualului proprietar, SC UM Cugir. După vizitarea acestui stadion, preşedintele FRF l-a asigurat de tot sprijinul său în demersul pe care edilul cugirean intenţionează să-l facă pentru preluarea în administrarea primăriei a acestui stadion, cu scopul de a-l reabilita pe baza unor fonduri europene.

Asistăm la degradarea unuia dintre cele mai mari stadioane din judeţul Alba, fratele geamăn al stadionului Unirea şi este păcat că nu putem face nimic să oprim acest lucru, deoarece se află în proprietatea fabricii. Preşedintele FRF a promis că va discuta cu reprezentanţii Ministerului Economiei posibilitatea transferării obiectivului către administraţia locală. Dacă vom reuşi, suntem hotărâţi să accesăm fonduri europene pentru a reabilita şi a revitaliza acest stadion”, a mai declarat Adrian Teban.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea