Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Trei spectacole cu ”Skepsis”, la Zilele Cetății Oradea, în perioada 1-3 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Grupul Skepsis va colora din nou evenimentul cu tematică medievală Zilelele Cetăţii Oradea cu 3 spectacole de teatru! Zilele Cetății se doresc a fi prin definiție esența festivalelor medievale la nivel local. Programul evenimentului este amplu –  pe lăngă trupe medievale, expoziții de armuri, demonstrații de lupte medievale, spectacole de dansuri medievale şi renascentiste şi concerte, evenimentul are o importantă componentă de promovare a meșteșugarilor locali și a artizanatului.

Skepsis01

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La invitaţia organizatorilor, Primăria Municipiului Oradea, trupa de teatru Skepsis (Alba Iulia) va fi prezentă şi anul acesta în programul eveniumentului. Astfel, Grupul Skepsis va purta o veritabilă solie artistică susţinând în fiecare zi între orele spectacole de stradă şi cu specific medieval în scopul de a conferi mai multă autenticitate evenimentului.

Vineri, 01.07.2016, ora 16.00, în curtea castelului, va fi prezentat spectacolul “Osândirea lui Prometeu”, un spectacol original, cu caracter satiric, pe tema mitului titanului Prometeu, care este judecat acum de către semenii săi pentru îndrăzneala de a fi indrodus o schimbare în ordinea socială.

Skepsis02

Sâmbătă, 02.07.2016, ora 16.00, în curtea castelului va fi prezentat spectacolul de Comedia dell Arte “Aventurile Căpitanului Spaventi”, un spectacol original prin care publicul se va reîntâlni cu celebrele personaje ale genului – Căpitanul, Doctorul, Isabella, Arlechino – care se vor întrece în a câştiga cât mai multe hohote de râs şi aplauze.

Duminică, 03.07.2016, ora 16.00, Grupul Skepsis va încheia seria de spectacole prezentate în cadrul evenimentului cu spectcolul “Căsătorie cu de-a sila”, după Moliere, în care bătrânul Sganarelle va încerca încă o dată să se însoare şi să lupte pentru dreptul său la fericire conjugală.

Skepsis03

Cele 3 spectacole fac parte din repertoriul trupei de teatru Skepsis, bucurându-se de aprecierea publicului şi fiind prezentate cu succes şi la alte evenimente similare sau festivaluri de teatru naţionale şi internaţionale.

Programul detaliat al evenimentului poate fi găsit pe pagina facebook dedicată acestuia: https://www.facebook.com/events/1624785917812580/


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Mobilizare exemplară la Șpring: Localnicii s-au adunat de 1 mai și au curățat și vopsit gardurile bisericilor din sat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mobilizare exemplară la Șpring: Localnicii s-au adunat de 1 mai și au curățat și vopsit gardurile bisericilor din sat Mai mulți localnici din satul Șpring s-au mobilizat la apelul primarului Iulia Stănilă și au dat o mână de ajutor la curățarea și vopsirea gardurilor celor două biserici din sat. Iulia Stănilă, primarul comunei Șpring, împreună […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea