Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Trei persoane din Alba reţinute în dosarul de înșelăciune a companiilor de asigurări. Înscenau accidente cu mașini de lux

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei persoane din Alba au fost reţinute miercuri în dosarul de înșelăciune a companiilor de asigurări.

retinut inselaciune AlbaÎn urma probatoriului administrat în cauză, în cursul zilei de ieri, 23 iunie, au fost reţinute 3 persoane faţă de care s-a propus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „înşelăciune”, „tăinuire”, „fals în declaraţii”, „uz de fals”, urmând ca în cursul zilei de azi, 24 iunie, aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Alba, “faţă de una din cele 3 persoane s-a dispus extinderea urmăririi penale şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, întrucât în cadrul percheziţiei domiciliului acesteia au fost găsite o armă de vânătoare şi 64 de cartuşe pentru această armă , precum şi un pistol cu gaze cu 55 de cartuşe.

Cercetările continuă.”

 

CITEȘTE ȘI: FOTO: Bărbat din Alba reținut pentru țepe date la o bancă din Germania și la companii de asigurări din România

Informaţii de background:

Din probele administrate până în prezent în cauză a rezultat că în perioada anilor 2011-2012, un bărbat de 33 de ani, din comuna Mihalţ, judeţul Alba, a înscenat 3 accidente rutiere în care au fost implicate maşini de lux, pentru care erau încheiate asigurări obligatorii şi Casco.

Pentru a induce în eroare autorităţile şi firmele de asigurare, J.R.I., a declarat că la volanul autoturismelor implicate în accidente se aflau alte persoane, aspecte confirmate de persoanele respective.

În acest fel, cei cinci au încasat, fără drept suma de 188.000 lei cu titlu de despăgubiri, în dauna a 3 societăţi de asigurare.”

B.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea