Trei bărbați din comuna Unirea, cercetați de polițiști. Sunt bănuiți de comiterea de furturi de produse agricole, de pe câmp

Cu ocazia unor controale efectuate, marți, 26 septembrie, la trei locuințe din comuna Unirea, poliţiştii au reuşit documentarea activităţii infracționale a trei bărbaţi din comună, bănuiţi de comiterea de furturi de produse agricole, de pe câmp.

Astfel, în sarcina unui bărbat de 52 de ani, din Ciugudul de Jos, comuna Unirea,  s-a reţinut faptul că, în luna septembrie a.c., ar fi sustras dintr-o cultură de porumb aparţinând unui concetăţean, cantitatea de 300 de ştiuleţi de porumb.

ELIT

Totodată, în sarcina unui bărbat de 37 de ani, din comuna Unirea, s-a reţinut faptul că, la data de 25 septembrie a.c., ar fi sustras 170 de ştiuleţi de porumb dintr-o cultură situată pe raza comunei Unirea.

Cu ocazia aceleiaşi acţiuni a fost identificat un bărbat de 42 de ani, din Ciugudul de Jos care în dimineaţa zilei de 25 septembrie a.c., ar fi sustras 300 de kilograme de lucernă, de pe terenul unui localnic.

Mihail David - 2020

În urma controalelor efectuate la domiciliile celor 3 bărbaţi bănuiţi de comiterea furturilor, au fost identificate produsele agricole sustrase, care au fost restituite păgubiţilor.

În toate cazurile, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...