Rămâi conectat

Ştirea zilei

Transilvania Nuts, procesato­rul de miez de nucă, cu o fabrică la Ciugud, a luat un credit de 2,3 milioane euro de la BRD pentru a acoperi nevoia de capital de lucru

Ioana Oprean

Publicat

în

Transilvania Nuts, de la Ciugud, procesato­rul de miez de nucă controlat de Levente Bara şi Alexandru Chiric, a luat un credit de 2,3 milioane euro de la BRD Groupe Société Générale pentru a acoperi nevoia de capital de lucru a companiei.

”Sprijinim funcţionarea economiei în această perioadă dificilă. Suntem alături de companiile româneşti în planurilor lor de dezvoltare şi suntem onoraţi să lucrăm cu Transilvania Nuts, un business pe care l-am sprijinit încă de la primele faze ale proiectului”, a spus Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD, coordonatorul activităţii de corporate banking.

Transilvania Nuts are o fabrică în localitatea Ciugud din judeţul Alba şi procesează annual peste 5.000 de tone de nuci, iar produsele sunt exportate în 26 de ţări din Europa şi Asia.

Exporturile companiei reprezintă 85% din cifra de afaceri. În 2018, firma a preluat brandul de batoane Nutribon, după ce achiziţionase anterior şi Ava 3 Company SRL din Curtici, judeţul Arad, unul dintre cei mai mari procesatori de miez de nucă din România.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Chef Alexandru Helju, bucătarul de 32 de ani din Alba, a pierdut marea finală în competiția Chefi la cuțite. Premiul era de 30.000 de euro

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Chef Alexandru Helju, bucătarul de 32 de ani din Alba, a pierdut marea finală în competiția Chefi la cuțite. Premiul era de 30.000 de euro Chef Alexandru Helju, bucătarul de 32 de ani din Alba, a pierdut după o finală extrem de discutată, marea finală din emisiunea Chefi la Cuțite și nu a […]

Citește mai mult

Ştirea zilei

FOTO | Canep Art, proiect născut în Alba din dorința de a readuce în prezent tradițiile și meșteșugurile autentice. Identitatea românească adusă în prezent prin ateliere de cusut și brodat

Ioana Oprean

Publicat

în

Canep Art, proiect născut în Alba din dorința de a readuce în prezent tradițiile și meșteșugurile autentice. Identitatea românească adusă în prezent prin ateliere de cusut și brodat Cu siguranță fiecare dintre noi a auzit povești despre tradițiile, obiceiurile și meșteșugurile românești, fiecare zonă având o frumusețe aparte. De curând am cunoscut-o pe Anca Țîrlea, […]

Citește mai mult

Ştirea zilei

Tradiții și superstiții în Ajunul Crăciunului: Ce obiceiuri sunt păstrate cu sfințenie, în toate regiunile țării

Ioana Oprean

Publicat

în

Tradiții și superstiții în Ajunul Crăciunului: Ce obiceiuri sunt păstrate cu sfințenie, în toate regiunile țării Sărbătoarea Nașterii Domnului sau Crăciunul, a reușit în România să încorporeze o serie de tradiții cu substrat păgân, care au rămas în diferite zone ale țării, încă din timpurile precreștine. Potrivit credințelor, obiceiurile au fost păstrate pentru caracterul lor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Copyright © 2004 - 2025 Ziarul Unirea