Rămâi conectat

Sport

Transferul lui Gicu Grozav la Terek Groznîi s-a făcut! Petrolul Ploieşti încasează o sumă record: 2,5 milioane euro

Dan HENEGAR

Publicat

în

Curtat de Schalke şi Bologna, albaiulianul Gicu Grozav a ajuns la un acord cu Terek Groznîi (Rusia), echipa cecenă plătind 2,5 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile fostului atacant al Unirii Alba Iulia. Iniţial „Lupii” au cerut 3 milioane de euro pentru Grozav, dar în cele din urmă s-a bătut palma pe mai puţin. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani se va duela cu Dorinel Munteanu şi Dan Petrescu în prima ligă rusă, Petrolul ajungând la un acord cu cei de la Terek Groznîi. Conform Prosport, clubul cecen şi-a trimis reprezentanţii la meciul de duminică, împotriva Astrei, scor 2-1, iar aceştia au rămas impresionaţi de ceea ce au văzut, mai ales că Grozav a marcat golul al doilea.
*Golgheter în Europa League

Fostul vârf al Unirii a marcat de 6 ori în 5 meciuri în actuala ediţie a Europa League, remarcându-se prin acea foarfecă de senzaţie din Ţara Galilor din meciul tur cu Swansea, dar şi prin lovitura liberă cu care a calificat Petrolul la Arnhem! Cele două cluburi au ajuns la un acord în privinţa sumei de transfer – 2,5 milioane de euro – iar jucătorul îşi pregăteşte actele pentru plecarea în Rusia: Grozav îşi va lua viza astăzi şi cel mai probabil va pleca mâine. În aceste condiţii, Grozav are şanse minime să joace în returul cu Swansea. Echipa rusă de primă ligă Terek Groznîi a fost ultima care s-a arătat interesată de serviciile vârfului de la Petrolul, Gicu Grozav. În aceste condiţii, oficialii celor două cluburi, alături de impresarul Lucian Marinescu, s-au aşezat la masa tratativelor. Nici salariul pentru jucător nu e unul de neglijat. Gicu Grozav va câştiga peste 500.000 de euro pe sezon la formaţia unde au gicu-grozavmai evoluat Pancu, Mărgăritescu şi Florentin Petre.

Fotbalistul şi impresarul au analizat atent oferta, Gicu temându-se de faptul că ar putea ajunge mai greu la naţională din Cecenia. În plus, Lucian Marinescu a sperat să-i găsească atacantului un angajament în Europa de Vest în cel mai scurt timp. Bologna şi Schalke şi-au manifestat în ultimul timp interesul pentru Grozav. Astfel, Gicu Grozav va deveni cel mai scump transfer din istoria clubului Petrolul Ploieşti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea