Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Transalpina rămâne închisă! Şoferii care se aventurează pe DN67C riscă amenzi de sute de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deși luna lui cuptor este la câteva zile distanță, “Transalpina” supranumită și “Drumul Regelui” rămâne închisă circulației rutiere.

Potrivit CNADNR, închiderea sectorului de drum este semnalizata corespunzător la km 34+500 în dreptul localităţii Rânca (judeţul Gorj), la km 59+800, la intersectie cu DN 7A km – Obarsia Lotrului şi la km 61+160, la intersecţie DN 67C cu DN 7A.

„Transalpina este un drum nesigur, constructorul a intrat în insolvenţă şi o serie de lucrări nu au fost finalizate, nu sunt montaţi parapeţi de protecţie. Sunt probleme mai sus de Obârşia Lotrului, între podeţul Ştefan peste râul Lotru şi staţiunea Rânca”, declară Mircea Lera, şeful Serviciului Judeţean Salvamont Vâlcea, citat de Adevărul.

„Drumul este închis circulaţiei publice în acest moment şi este semnalizat corespunzător. Potrivit legii, şoferii care nu respectă indicatoarele rutiere riscă între 6 şi 8 puncte de amendă”, a declarat subinspectorul Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

Transalpina străbate judeţele Alba, Gorj şi Vâlcea, iar în punctul cel mai înalt de la Rânca – Vârful Păpuşa, şoseaua atinge cota de 2145 de metri, depăşind cu peste 100 de metri Transfăgărăşanul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat” Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE ARGUMENTARE, DEZBATERE ȘI GÂNDIRE CRITICĂ „TINERII DEZBAT”, ETAPA JUDEȚEANĂ-2024 s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia coordonată de inspector Gabriela Anamaria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea