Rămâi conectat

Politică Administrație

Trăiască clientela politică a pdl! Ura! Ura! Ura!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Reforma boc” înseamnă, după cum vede toată lumea cu ochiul liber, să fie dați afară oameni pregătiți și angajați membri PD sau UNPR, să fie condamnați la frig cetățenii care nu au ales primar PD, să fie închise spitale acolo unde nu există interes electoral și deschise după criterii politice. În timp ce pentru cetățenii de rând austeritatea continuă, se găsesc bani pentru a servi clientela politică și pentru a răsplăti trădarea. La Iași, spre exemplu, a fost înființat Centrul de Traumatologie și Toxicologie, cu bani împrumutați de la Ministerul Sănătății, pentru a fi recompensat Tudor Ciuhodaru, proaspăt trecut în barca puterii. La complexul energetic de la Rovinari a fost înființată o direcție specială în fruntea căreia a fost angajat șeful UNPR Gorj, Marius Vlaicu, care va încasa un salariu de aproximativ 12.000 de RON pe luna. Aceasta, în condițiile în care de la Complexul Rovinari au fost concediați, în ultimii doi ani, aproximativ 500 de angajati.

Iar președinția are bani să cumpere medalii de aproape 1 miliard de RON.

            Trecerea șefului CJ Bihor la UNPR pe motiv că „Banii ţi-i dă puterea, nu opoziția!” demonstrează o nouă etapă din ciclul trădărilor politice cerute de pdl în schimbul accesului la resurse. Șeful CJ Bihor spune clar de ce există politicieni care trădează în această perioadă partidele de opoziție: pentru bani, pentru că sunt șantajați financiar sau cu dosare. În mod normal, instituțiile statului ar trebui să se autosesizeze în urma unor astfel de declarații. Este încă o dovadă a faptului că puterea își cumpără aleși cu fondurile publice rezultate din taxele și impozitele plătite de cetățeni.

Deputat PNL de Alba, Călin Potor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea