Rămâi conectat

Ştirea zilei

Traian Berbeceanu în libertate: Sunt nevinovat! Am încredere totală în Justiție! Mulțumesc tuturor celor care mă susțin!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Comisarul Traian Berbeceanu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, a fost eliberat în urmă cu puțin timp, după mai mult de o lună, din arestul Poliției București.

Decizia definitivă de cercetare în stare libertate a lui Berbeceanu a fost luată în această dimineață de ÎCCJ a României.

La ieșirea din arestul Poliției, Traian Berbeceanu a fost așteptat de câțiva apropiați și mai mulți jurnaliști.

Acesta a declarat presei că are încredre totală în Justiție și în Ministrul de Interne, că mulțumește colegilor săi, presei și tuturor celor care au crezut în nevinovăția sa și l-au susținut în această perioadă grea.

Berbeceanu a mai spus că ceea ce i s-a întâmplat lui nu trebuie să i se mai întâmple niciunui polițist din România care își face treaba corect, că are încredere că va reuși să își demonstreze nevinovăția și se va putea întoarce în Poliție, alături de “a doua sa familie”, pentru a sluji în continuarea comunitatea și pentru a se reintegra din punct de vedere profesional și social.

Acesta a precizat faptul că nu poate face prea multe declarații întrucât are de respectat numeroase interdicții în acest sens și nu dorește să afecteze bunul mers al anchetelor.

În final, Berbeceanu a explicat că cel mai mult își dorește să ajungă acasă, la familia sa, la fiul său care îl așteaptă să se întoarcă dintr-o “misiune sub acoperire pe care o desfășoară într-un penitenciar”.

Instanţa supremă a dispus ca măsură preventivă în cazul lui Berbeceanu interdicţia de a părăsi ţara.

sursa foto: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea