Rămâi conectat

Politică Administrație

Traian Băsescu: Sunt mari şanse ca acciza pe carburant să nu fie introdusă

Dragoş Suciu

Publicat

în

În această seară, preşedintele Traian Băsescu a declarat de la Palatul Cotroceni că a promulgat bugetul de stat pentru anul 2014, după ce Guvernul a fost de acord să amâne cu trei luni intrarea în vigoare a accizei pe carburant. Totodată, şeful statului a mai spus că sunt mari şanse ca această taxă să nu fie introdusă.

„Sunt resurse foarte mari pentru ca această taxă barbară să nu fie introdusă. Obiectivul meu nu a fost legat de o confruntare, ci de a evita o greşeală. În opinia mea, în mod egal, atât Guvernul cât şi Fondul şi Comisia Europeană au greşit, încălcând excesiv, cu o taxă nenecesară consumul de motorină şi benzină. În acest sens, când va veni delegaţia FMI la Bucureşti, în ianuarie, îmi asum explicarea erorilor legate de creşterea accizei la carburant. Sunt convins că taxa poate fi evitată complet şi acesta va fi obiectul meu în discuţiile cu FMI. Eu nu voi valida nicio scrisoare către bordul Fondului în ceea ce priveşte introducerea acestei taxe”, a spus preşedintele Traian Băsescu, citat de Mediafax.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea