Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Traian Băsescu despre pactul de coabitare: Nu pot sta în remorca unui mitoman cum e Ponta, să fim etichetaţi amândoi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut în această seară, de la ora 18.30, o conferinţă de la Palatul Cotroceni în care a vorbit despre pactul de coabitare semnat de preşedinte şi primul ministru. Traian Băsescu a spus că este gata oricând să spună stop acordului, dacă acesta nu va fi respectat de premier.

Şeful statului susţine că Ponta şi Antonescu nu au înţeles nimic din ce au făcut în vara anului 2012, atunci când a fost organizat referendumul pentru demiterea preşedintelui „Mulţi se întreabă de ce a fost necesar acest acord. Vă aduceţi aminte reacţia cancelariilor străine în urma loviturii de stat din 2012. Din păcate, actorii loviturii de stat, Victor Ponta şi Crin Antonescu, au câştigat zdrobitor alegerile. Ei au demonstrat de la semnarea acordului că nu au înţeles nimic din ce au făcut în vara anului 2012. Amândoi sunt ca nişte bebeluşi în ceea ce priveşte funcţionarea instituţiilor statului (…) Aceşti oameni nu vor respecta nici constituţia, nici legile, la fel cum nu au respectat constituţia şi legile când au pus în practică lovitura de stat eşuată din 2012”, a spus Traian Băsescu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Traian Băsescu este decis să-şi ridice semnătura dacă Victor Ponta nu va respecta pactul.

„Nu-mi voi menţine semnătura pe un acord prin care să-i minţim pe partenerii noştri. Nu pot sta în remorca unui mitoman, cum e Ponta, şi să fim etichetaţi amândoi. Ponta este un Oprescu de mai proastă calitate. Nici ăla nu face nimic şi tot cu şmecherii de pe malul Dâmboviţei. Se pare că Ponta nu este de pe malul Dâmboviţei şi este mai neevoluat. Când voi decide să-mi ridic semnătura, o voi face cu toată convingerea. Nu voi ezita să-mi retrag semnătura de pe un acord care a rămas gol”, a mai spus preşedintele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea