Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Traian Băsescu „cu pisicutzu” pe Muntele Găina la Târgul de Fete. Ironie sau pură coincidenţă?

Dragoş Suciu

Publicat

în

Traian Băsescu01Prezent pe Muntele Găina la cea mai mare sărbătoare câmpenească, Târgul de Fete, preşedintele Traian Băsescu apare în fotografii publicate pe Facebook, pe pagina oficială a susţinătorilor săi, „Alături de Preşedintele Nostru” ţinând în braţe o pisică, iar una dintre imagini este însoţită de mesajul „cu pisicutzu”. Fotografia a stârnit zeci de comentarii şi trimiteri la apelativul „pisicuţ”  pe care preşedintele l-a folosit în 2012 într-o descriere a lui Victor Ponta. Alte comentarii fac referire la numele de cod a lui Dan Voiculescu, „Felix”, ca posibil colaborator al securităţii.

În cele două imagini, preşedintele ţine în braţe „pisicutzu” fiind într-o stare vizibilă de entuziasm, ceea ce determină mulţi susţinători să posteze mesaje ca „l-a prins pe Felix…motanul”, „Felix Motanul” sau „Felix e urât şi n-ar sta la Băse-n braţe de fel… ori pisica asta se pare că se simte bine în compania lui Băse..” Alţii fac referire la premier, „Cum îl cheamă? Ponta?”, „Este pisiku Ponta ai Traian Băsescu02da una dupa ceafa cind face greseli…” şi la diferite dispute de pe scena politică.

Dacă ne uităm pe pagina „Alături de Preşedintele Nostru”, putem observa că puţine imagini sunt însoţite de mesaje şi care sunt, au scopul de a transmite declaraţii date de şeful statului sau de localizare: „În Apuseni”, „Muntele Găina”, „Ungheni Argeş” sau „Costeşti Argeş”. O situaţie diferită însă putem observa de această dată, la această fotografie „cu pisicutzu”, şi nu „cu pisicuţul”.

Să fie acest mesaj o pură coincidenţă sau o ironie la unul dintre cei doi „prieteni”, „Dottorul” şi „Felix”?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea