Rămâi conectat

Actualitate

Trageri speciale Loto de Anul Nou 2015

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tragerile speciale Loto, de Anul Nou, vor fi organizate în data de 30 decembrie a anunțat Loteria prin intermediul unui comunicat.  

Pe TVR 1, marți, începând cu ora 18.00, în cadrul emisiunii „Lozul cel Mare”, vor avea loc cele mai așteptate trageri ale lunii decembrie.

Citeşte şi: mesaje de anul nou 2015

loto-6-din-49Loteria Română organizează cu prilejul Anului Nou două trageri Loto 6/49 (tragerea „principala” si o tragere „suplimentară”), cu același bilet jucat participându-se la ambele trageri.

Se vor acorda astfel șanse duble de câștig fiecărui participant care joaca la Loto 6/49 de Anul Nou. Pentru tragerea suplimentara fondul de câștiguri se va suplimenta cu suma de 500.000 lei.

Pentru jocurile Noroc, Noroc Plus și Super Noroc nu se organizează trageri duble.

La Joker, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 2,46 milioane lei (peste 552.000 de euro) iar la categoria a II-a se înregistrează un report în valoare de peste 22.940 lei. La Noroc Plus, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 145.500 lei (peste 32.000 de euro).

Citeşte şi: obiceiuri de anul nou

La Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 2,19 milioane lei (peste 490.200 de euro).

La Loto 5/40, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 72.500 lei (peste 16.200 de euro) iar la Super Noroc, la aceeași categorie, se înregistrează un report în valoare de peste 8.400 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea