Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tragediile de pe șosele încep în prima zi din an: O persoană a murit, iar alte cinci sunt rănite după o coliziune frontală între două mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat a murit, iar alte cinci persoane sunt rănite, în urma unui accident rutier produs, luni, pe DN 11, în județul Covasna, după ce un șofer a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu mașina care circula din sensul opus, traficul fiind blocat.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Covasna, agent principal Nicoleta Tolvaj-Marin, a declarat că în accident au fost rănite cinci persoane, iar un bărbat a decedat.

”Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri pe DN11 la iesire din localitatea Ozun spre Santionlunca, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul s-a produs din cauza unui autoturism care efectua o depășire în urma căreia s-a ciocnit cu cel care circula din sens opus. Mai multe echipaje medicale au ajuns la fața locului și îi transportă pe răniți la spital”, a spus Nicoleta Tolvaj-Marin.

De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, circulaţia rutieră pe DN11 Braşov – Târgu Secuiesc este oprită pe ambele sensuri la km 9+200 de metri, la ieşirea din localitatea Ozun către Sântionlunca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea