Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

TRAGEDIA de la Colegiul Militar din Alba Iulia: Victima, un băiat de 15 ani din Baia Mare. A lăsat un bilet de adio familiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

TRAGEDIA de la Colegiul Militar din Alba Iulia: Victima, un băiat de 15 ani din Baia Mare. A lăsat un bilet de adio familiei

Un elev din clasa a 9-a al Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a murit joi dimineața după ce s-ar fi aruncat de la etajul 4 al şcolii. Băiatul ar fi lăsat un bilet de adio familiei, în care le spune că nu este susţinut.

Citește și: TRAGEDIE în Alba: Un elev al Colegiului Militar din Alba Iulia a DECEDAT, după ce s-a aruncat de la etajul patru al școlii

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cadrele medicale au intervenit joi dimineaţa pentru a resuscita un elev care ar fi căzut de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba Iulia. Băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar decesul a fost confirmat de medici, conform SAJ Alba.

Băiatul de 15 ani ar fi fost prezent la apelul de dimineaţă, iar la scurt timp după ce s-a întors în camera lui ar fi căzut pe fereastră. Băiatul a lăsat un bilet de adio către familie în care ar fi scris că nu era susţinut. Copilul era de loc din Baia Mare, potrivit observatornews.ro.

Trupul elevului a fost transportat la morga spitalului.

Cazul a fost preluat de Parchetul Militar. Este primul incident de acest fel înregistrat la Colegiul Militar din Alba Iulia.

Potrivit reprezentanților Colegiului Militar din Alba Iulia, în dimineața zilei de 11 ianuarie, în jurul orei 8.00, un elev al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a fost găsit în stare de inconștiență, în urma unei căderi de la etajul patru al clădirii, în zona dormitoarelor.

”A fost apelat serviciul de urgență 112, dar, cu toate eforturile echipei medicale ajunse la locul incidentului, care i-a acordat primul ajutor, elevul a decedat.

Elevul era în clasa a IX-a, iar la admiterea în colegiul militar a susținut evaluarea psihologică, fiind declarat apt.

Cazul este cercetat la fața locului de Poliția municipiului Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. Conform procedurilor, circumstanțele producerii evenimentului sunt cercetate de către o comisie condusă de locțiitorul comandantului Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”.

Comanda colegiului regretă tragicul eveniment și este alături de familia greu încercată”, se specifică în comunicatul transmis de instituția de învățământ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea