Rămâi conectat

Curier Județean

Trafic în condiții de ceață, luni dimineața, pe Autostrada Sibiu – Deva

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni dimineața, pe autostrada A1, pe tronsonul Cunţa – Sebeş – Deva, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă. ceata autostradaÎntre kilometrii 292 şi 309 (Cunţa – Sebeş) vizibilitatea este de aproximativ 100 de metri, iar între 309 şi 369 (Sebeş – Deva) scade sub 50 de metri.

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă pe drumurile din judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Harghita, iar pe A1, între kilometrii 309 şi 369 (Sebeş – Deva), vizibilitatea scade sub 50 de metri, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:

– nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

– în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea