„Toxic love”, în Parcul Arini, din Sebeş

    Miercuri, 22 februarie 2012, sala festivă a Hotelului „Niky” din Parcul Arini (Sebeş), a găzduit spectacolul de teatru cu piesa „Toxic love”, pus în scenă de Teatrul Particular din Braşov, avându-i ca protagonişti pe Dorina Roman şi Dan Zorilă. Pe doamna Roman am mai avut ocazia de a o vedea pe aceeaşi scenă şi ne-a încântat cu prestaţia ei plină de dăruire. Se vede că actorilor braşoveni le-a rămas la inimă şi locaţia din Sebeş, precum şi publicul, iar publicul i-a aşteptat cu nerăbdare să revină. Aşa se face că de data aceasta sala festivă s-a dovedit neîncăpătoare pentru cei peste 250 de spectatori, de toate vârstele şi rangurile sociale. Chiar dacă textul piesei a fost unul modern, neconvenţional, destinat mai degrabă celor mai buni cunoscători ai artei teatrale, publicul sebeşean s-a dovedit la înălţime şi a apreciat în mod deosebit prestaţia actoricească, răsplătindu-i pe protagonişti cu ropote de aplauze şi rechemări la rampă. În deschiderea spectacolului am avut ocazia de a-i vedea pe cei mai cunoscuţi membri ai Cenaclului „Sunetul muzicii”, care au prezentat un moment de poezie şi muzică: Nick Iosub, Alina Bratu, Petru Făgăraş şi Ioan Kamla. Demn de menţionat faptul că în sala în care s-a prezentat muzică, poezie şi teatru, a avut loc şi prezentarea unor lucrări de grafică realizate de Elisabeta Stremţan şi Roxana Cristea.
Sponsorul principal al manifestării a fost „Nichi Ardeal Group”, căruia i s-au alăturat Kronospan SA, Ciserom SA, Oprean SRL; Elis Pavaje şi Muhlbach SRL. Parteneri media au fost Radio Star FM, Radio Orion, şi TV Sebeş. Tututor acestora li se cuvin mulţumiri din partea sebeşenilor, pentru o seară de neuitat! (I.H.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Dan 24 februarie 2012 at 23:05

Frumos
Bine ca mai investeste cineva si in cultura , ca in afara de balacareri politice si alergatura pt ciolan nu prea mai auzim
Inca o data felicitari

Ioana 24 februarie 2012 at 23:10

Felicitari organizatorilor si tuturor celor ce sau implicat sa ne ofere o seara de neuitat
Multumim pentru spectacol

Anca 24 februarie 2012 at 23:14

Si eu tin sa le multumesc organizatorilor
Sa va ajute Dumnezeu sa mai faceti asemenea serate culturale

Jan 24 februarie 2012 at 23:17

Super , beton , si daca se mai tine teatru la unchiul Niky prezenti vom fi

Coruta 25 februarie 2012 at 13:01

Deosebit . Ambientul este SUPERB in acea sala plina de natura a Hotelului Niky.
Pacat ca nu vedem mai des teatru

Flavia 25 februarie 2012 at 13:04

Artistilor un sincer bravo . la fel si organizatorilor
Sa mai organizati domnilor si doamnelor

Comentariile sunt oprite