Rămâi conectat

Curier Județean

Toţi cei 12 învinuiţi din Dosarul Telefonul Chinezesc vor fi cercetaţi în stare de libertate

Bogdan Presecan

Publicat

în

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au hotărât că cei 12 reţinuţi de Poliţia Alba nu reprezintă pericol public şi vor fi cercetaţi în stare de libertate. Aceştia  au primit interdicţia de a părăsi ţara.

I.P.J. Alba: Parchetul nu şi-a însuşit propunerea poliţiştilor, dispunând cercetarea în stare de libertate a celor 12 învinuiţi şi luând faţă de aceştia măsura  preventivă a obligării de a nu părăsi ţara. Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor cercetate în acest caz precum şi pentru identificarea altor persoane implicate în activităţile de contrabandă cu produse contrafăcute.     (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Salvatorii voluntari din Alba, concurs de testare a abilităților practice și în echipă. Echipele câștigătoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Salvatorii voluntari din Alba, concurs de testare a abilităților practice și în echipă. Echipele câștigătoare Salvatorii voluntari din județul Alba s-au întrecut ca în fiecare an, într-un concurs care testează abilitățile practice și munca în echipa a acestor oameni care își dedică timpul liber în folosul comunității! Citește și: FOTO: Doi pompieri de la ISU […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea