Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

TOPUL liceelor din Alba cu cei mai mulți elevi corigenți din ani terminali, în 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

colegiul dorin pavelÎn județul Alba există câteva licee consacrate pentru numărul mare de corigenți pe care îl au în fiecare an. Acest fapt poate fi bun și rău în același timp. Rău pentru că nu este la îndemâna nimănui să mai repete un an școlar, și astfel să piardă un an din cariera profesională și bun pentru că are o perioadă suplimentară de pregătire. Pe de altă parte dacă profesorii ar promova elevii nepregătiți județul ar scădea în topul județelor cu cea mai mare promovabilitate la Bacalaureat.

Astfel, în județul Alba cei mai mulți corigenți în an terminal îi are Liceul Tehnologic Silvic Câmpeni – 72, urmat de Colegiul Tehnic ”Dorin Pavel” din Alba Iulia – 49 și Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa”  din Alba Iulia – 42 de elevi corigenți.

Rezultate slabe sunt și la Grupul Școlar Agromontan ”Țara Moților” Albac, Colegiul Tehnic ”I.D. Lăzărescu” din Cugir și Liceul Tehnologic Ocna Mureș.

Elevii din an terminal susțin în această perioadă evaluarea competențelor digitale, proba D a examenului de Bacalaureat urmând ca din 30 iunie să înceapă probele scrise.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea