Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

TOP 3 SUPER jocuri în stil “old-school” pe care să le încerci cât mai curând! (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă pe vremuri existau doar câteva jocuri, majoritatea necesitând prezența fizică a participanților, în ziua de astăzi, lucrurile stau destul de diferit. Oricând ai o pauză, mai mică sau mai mare, vei găsi nenumărate titluri atractive online, fiecare fiind o modalitate deosebită prin care să te relaxezi. Iată câteva titluri care îți vor aduce aminte poate de copilărie, dar care sunt disponibile pe internet, în versiuni îmbunătățite.

Super Mario

Persoanele născute înainte de 1990 cu siguranță vor fi străbătute de un fior de emoție când aud de celebrul Mario. Acest personaj a luat naștere oficial pe data de 13 Septembrie 1985, când a fost făcut cunoscut publicului larg. Creatorii săi, Yoichi Kotabe și Shigehisa Nakaue, nu aveau nici măcar o speranță că vor ajunge artiștii unei legende.

De-a lungul anilor, Mario a fost integrat în diverse serii de jocuri, una dintrea ele fiind Super Mario care aparține de Nintendo. Prea bine cunoscutul instalator își păstrează de fiecare dată caracteristica vestimentație, însă i-au fost create mai multe povești. În jurul său a fost construit un univers înglobat în cadrul francizei Super Mario Bros.

Absolute Super Reels

Vrei să te distrezi din plin, dar să nu simți că pierzi timpul? Atunci încearcă-ți norocul la un joc de cazino online care te va transporta în sălile ca în Las Vegas. Odată ce ai deschis jocul de păcănele Absolute Super Reels vei observa repede cum clasicul se îmbină cu modernul, cum simplitatea este armonios combinată cu abundența.

Video slotul are un format asemănător cu păcănelele tradiționale, însă are un design viu colorat și câteva elemente extraordinare. Spre exemplu, dintre cele 5 role ale matrix-ului, pe două vor apărea doar surprize, de la premii în credite, până la multiplicatori și respin-uri.

Deși providerul iSoftBet a lansat acest joc de-abia în 2015, el este în continuare extrem de atractiv. El are un RTP de 95.5%, dar o volatilitate medie, în total existând doar 5 linii de plată. Ținând cont de tematica sa, dar și de vechimea sa, el merită în continuare păstrat în top, mai ales pentru că are numeroase surprize, precum Jackpot-ul progresiv.

Super Hot

Dacă vrei să ai parte de experiențe inedite, atunci poți încerca unul dintre numeroasele jocuri din seria Super Hot, care este creată de furnizorul de software EGT. Fiecare titlu în parte are o grafică senzațională, a cărui stil este inspirat din clasicele păcănele regăsite în sălile de joc de odinioară.

Principala diferență dintre cele 4 jocuri din serie este numărul total al liniilor de plată, care variază de la 20 până la 100. Dacă îți dorești să retrăiești câteva momente de odinioară ori ești dornic de a încerca prima dată această experiență clasică, nu ezita să dai câteva spin-uri.

Seria Super Hot are câteva elemente moderniste, precum simbolul Scatter, steaua sau șeptarul roșu, care și plătește cel mai mult. Funcția Gamble nu poate fi uitată, deoarece ea îți dă șansa să-ți dublezi câștigurile. În plus, în păcănelele din seria Super Hot există 4 Jackpot-uri progresive pe care le poți câștiga în urma unui mini-joc, unde obții un premiu, orice alegere ai face.

Atât timp cât joci responsabil, cât faci investiții moderate și nu stai prea mult timp online, cel mai probabil, vei avea parte de distracție din plin.

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea