Rămâi conectat

Actualitate

Top 10 companii aeriene din lume

Ziarul Unirea

Publicat

în

Publicaţia Fortune a publicat un clasament al primelor 10 cele mai bune companii aeriene din lume. Singapore Airlines este considerată, de 20 de ani la rând, cea mai bună companie aeriană din lume, scrie Gandul.info.

stewardesa - companii aerieneSingapore Airlines, locul 1

Singapore Airlines a fost prima care a beneficiat în flota sa aeriană de aeronave Airbus 380, cel mai mare avion de pasageri din lume. Monitoare de înaltă clasă pentru a savura programe de divertisment, şampanie la discreţie, scaune care se pot transforma într-un adevărat pat sunt doar câteva din serviciile de care pot beneficia cei ce zboară cu această companie.

Emirates, locul 2
Compania continuă să impresioneze pe cei care călătoresc cu aeronavele sale cu specialităţi alimentare regionale şi vinuri fine. Atât pasagerii de la fist class, cât şi cei de la economy class pot urmări programe TV live.

Qatar Airways, locul 3
Compania cu sediul la Doha, capitala statului Qatar, a revenit în topul fruntaş al operatorilor aerieni. Operatorul deţine în flota sa avioane Airbus 350 şi este cunoscută prin meniuri pregătite după reţete ale unor cunoscuţi Master Chefs.

Cathay Pacific Airways, locul 4
Compania aeriană cu sediul central în China păstrează un loc fruntaş în clasament datorită îmbunătăţirii serviciilor oferite pasagerilor, precum şi graţie meniurilor de lux, fiind considerată una dintre cele mai bune companii din punct de vedere al meniurilor oferite.

Air New Zealand, locul 5
Serviciile la bordul companiei sunt apreciate de mulţi pasageri. Scaunele se pot transforma într-o canapea confortabilă.

Virgin Atlantic Airways – locul 6

Aeronavele companiei controlate de sir Richard Branson sunt dotate cu scaune de piele încăpătoare, cu spaţiu larg pentru picioare. Pasagerii sunt întâmpinaţi cu un pahar de şampanie de bun venit.

Locul 7 este ocupat de Thai Airways

Compania oferă două mese chiar şi pentru zborurile de şase ore.

Korean Air ocupă poziţia 8 în top 10.

Compania oferă servicii excelente, porturi USB la fiecare scaun, specialităţi chinezeşti, japoneze sau meniuri occidentale.

Pe locul 9 se află All Nipon Airways (ANA). La business class pasagerii se pot bucura de scaune care se întind la orizontală.

Locul 10 este ocupat de Quantas Airways, care operează cea mai lungă cursă aeriană de pe mapamond, un zbor ce durează 16 ore. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea