Rămâi conectat

Politică Administrație

TNL Alba colaborează eficient cu organizații similare din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Anul acesta TNL Alba continuă seria colaborărilor cu organizațiile similare din țară. Astfel, în periada 2 – 5 februarie, un grup de tineri liberali din județ, au participat, alături de simpatizanți ai Partidului Național Liberal, la o nouă Școală Cultural-Politică desfășurată la Sinaia.

JpegDin cadrul Biroului Județean al TNL Alba au participat, printre alții, Marius Jibotean (vicepreședinte TNL Alba), Sergiu Todor (coordonator TNL Rural – TNL Alba), Călin Mureșan și Maria Coman (membrii în cadrul BPT TNL Alba). Evenimentul de la Sinaia, aflat la cea de a doua ediție consecutivă, s-a realizat cu sprijinul TNL Sinaia, cu care tinerii liberali din Alba își propun să colaboreze și pe viitor, pentru realizarea unor proiecte comune, pe tematici cât mai diverse.

Alături de tineri s-a aflat și Adrian Simion, purtătorul de cuvânt al PNL Alba, care a oferit și câteva detalii: „Ideea realizării de parteneriate cu organizații TNL din țară este o idee pe care vechiul BPT TNL Alba, condus de colegul nostru Radu Cristian, o pune în practică încă din 2013, iar efectele pozitive nu au întârziat să apară. Colaborarea în privința organizării de școli politice pentru tineret s-a dovedit a fi, în acest context, un element foarte important, iar colaborarea cu colegii de la Sinaia este, iată, un exemplu de bună practică.

La ediția din acest an a Școlii Cultural- Politice, care a avut tema «Cultură și cultură politică. Implicarea tinerilor în viața cetățenească»,  programul a fost destul de variat și nu au lipsit activități precum: seminarii cu subiecte politice, activități in-door și out-door, vizitare de obiective cultural-istorice etc. Am avut, de asemenea, plăcerea de a avea între participanți și colegi de la Clubul Elevilor Liberali din Târgu Mureș, este vorba de președintele organizației, Andrei Chebuțiu, și de la Clubul Elevilor Liberali Sector 1 București. Le mulțumim domnilor Adrian Teban (copreședintele PNL Alba), Gabriel Pleșa (vicepreședinte PNL Alba), Călin Furdui (copreședinte PNL Cugir) și Dan Burchiu (TNL Sinaia), care au sprijinit evenimentul. A fost o experiență deosebită și putem spune că este un prim pas important în realizarea unor viitoare colaborări între TNL Alba și alte organizații similare din țară”.

Comunicat de presă TNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea