Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

TITULARIZARE: S-au afișat rezultatele la centrele de examen și online

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultatele examenelor de titularizare au fost afișate astăzi online și la sediile centrelor de examinare.

Vezi rezultatele AICI (ATENȚIE! Datele sunt încă în curs de actualizare)

Examenele scrise pentru titularizare s-au desfășurat pe 2 august. La probele scrise pentru ocuparea posturilor din învățămantul preuniversitar din județul Alba, in 36 de centre de examen s-au prezentat 446 de candidați (cu 188 mai puțini decât cei înscriși).

Lucrările scrise au fost evaluate de comisii specializate, organizate pe discipline, la nivel național, în 12 centre de evaluare.

Atât repartizarea candidaților pe posturile pentru angajare pe perioada nedeterminată, cât și repartizarea pentru angajare pe perioada determinată vor avea loc la nivelul centrelor de concurs, prima în data de 13 august, iar a doua – joi, 16 august.

Decizia de repartizare pe perioadă nedeterminată pentru personalul didactic validat de consiliul de administrație al IȘJ Alba este emisă de inspectorul școlar general. În baza acestei decizii, directorii unităților de învățământ încheie contractul individual de muncă, începând cu 1 septembrie 2012, cu personalul didactic repartizat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea