Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Titularizare 2023: Lista FINALĂ a posturilor se publică în 5 mai. Când încep înscrierile pentru concurs

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Titularizare 2023: Lista FINALĂ a posturilor se publică în 5 mai. Când încep înscrierile pentru concurs

Pe data de 5 mai o să fie publicată lista finală a posturilor pentru concursul național de titularizare, potrivit calendarului oficial.

Citește și: EVALUARE NAŢIONALĂ 2023: Modele de SUBIECTE și BAREME, la română și matematică pentru elevii de clasa a 8-a din anii trecuți: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022

Este vorba despre posturile complete cu viabilitatea de cel puțin 4 ani, cele cu viabilitatea sub 4 ani și posturile incomplete.

Profesorii sau viitoarele cadre didactice se vor înscrie la concursul de Titularizare 2023 în perioada 8-17 mai, după cum apare în calendar. Momentan, site-ul Titularizare 2023 nu poate fi accesat.

CITEȘTE ȘI: BACALAUREAT 2023: Modele de SUBIECTE și BAREME din anii precedenți

Spre deosebire de anul trecut, a fost introdusă declarația privind postul didactic de predare ocupat în etapele anterioare ale mobilității.

Ce este Titularizarea

Titularizarea este examenul de angajare pe o perioadă nedeterminată într-o școală. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului.

Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată – candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea