Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

TITULARIZARE 2023 în Alba: O notă de ZECE CURAT, obținută de o candidată de la sat. La ce disciplină a concurat

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

TITULARIZARE 2023 în Alba: O notă de ZECE CURAT, obținută de o candidată de la sat. La ce disciplină a concurat

Rezultatele de la examenul de Titularizare 2023 au fost publicate astăzi, la 11:00, la sediile inspectoratelor școlare și pe platforma dedicată concursului.

În județul Alba, o singură notă de 10 curat a fost înregistrată înainte de contestații, aparținând candidatei Mărginean D. Miruna-Daniela, la disciplina Limba Si Literatura Romana, Pedagogia Prescolara Si Metodica Desfasurarii Activitaților Instructiv-educative In Gradinița De Copii. Potrivit informațiilor puse la dispoziție de edu.ro, aceasta provine din localitatea Galtiu, comuna Sântimbru.

Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene sau se transmit prin mijloace electronice, astăzi, 18 iulie, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv mâine, 19 iulie, până la ora 12:00.

Click pentru: Notele inițiale pe județul Alba, la Titularizare 2023

Proba scrisă a avut loc miercuri, 12 iulie, pentru aproape 32.000 de candidați. În acest an, doar proba teoretică s-a susținut la Titularizare 2023, ceea ce face ca această testare să fie cea mai importantă probă de angajare.

Peste 2.600 de candidați prezenți la concursul de Titularizare 2023 s-au retras după ce au văzut subiectele, iar 26 au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Rata de participare a fost de peste 83%, anunță Ministerul Educației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit testată de DSU pentru structurile Salvamont din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit testată de DSU pentru structurile Salvamont din România Premieră națională la Rîmetea, în Alba: Tehnologia Gravity Industries Jet Suit a fost testată de DSU pentru structurile Salvamont din România. Exercițiu a avut loc luni, 20 mai 2024, la Baza Salvamont de la Rîmetea, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea