Tinerii care au jefuit o sală de jocuri de noroc din Alba Iulia au fost condamnați la închisoare. VEZI ce pedepse au primit

Dan Viorel Maidan, Crinel Viorel Bordea, Teodor Marian Capătă și Iulian Bunea, tinerii albaiulieni trimiși în judecată după ce au jefuit, în luna februarie a.c., o sală de jocuri de noroc din Alba Iulia, au fost condamnați la pedepse cu închisoarea pe termen de 2 ani – 2 ani și 6 luni.

arestati haf Condamnă pe inculpatul M.D.V. la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare. Condamnaă pe inculpatul C.T.M. la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare. Condamnă pe inculpatul B.C.V. la pedeapsa de 2 ani închisoare. Condamnă pe inculpatul B.I. la pedeapsa de 2 ani închisoare. Admite acţiunea civilă formulată de partea civilă SC. T.G.G. SRL împotriva inculpatului M.D.V. Ia act că partea civilă D.A.I. nu s-a constituit parte civilă”, se arată în soluția pe scurt publicată pe portalul Judecătoriei Alba Iulia – instanța care a judecat dosarul pe fond.

ELIT

Soluția nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs, ce se va judeca la o instanță superioară.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigații criminale din cadru Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe cei 4 tineri ca fiind persoanele suspectate comiterea unei tâlhării la respectiva sală de jocuri. Pentru obţinerea de probe în cauză poliţiştii au efectuat și două percheziţii domiciliare.

În sarcina lui C.T.M. de 32 de ani, M.D.V., de 27 de ani, B.C., de 26 de ani, B.I., de 24 de ani, primii doi cunoscuţi cu antecedente penale, s-a reţinut faptul că în noaptea de 22/23.02.2015, în jurul orelor 03,45, au pătruns în incinta sălii de jocuri de noroc, iar în timp ce unul din ei i-a solicitat angajatei banii din încasări un altul a forţat ușa unei încăperi alăturate şi a sustras suma de aproximativ 10.700 lei, bani proveniți din încasări. Se pare că în acest timp B.I. a păzit uşa de acces în sale de jocuri, iar B.C.V. i-a aşteptat într-un autoturism cu ajutorul căruia şi-au asigurat scăparea”, a precizat reprezentantul IPJ Alba.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că B.C.V. este cercetat de poliţiştii din Blaj sub aspectul comiterii infracţiunilor de „inducerea în eroare a organelor judiciare” şi „ delapidare”, după ce în data de 27.11.2014, a înscenat o tâlhărie, susţinând că în timp ce conducea autoturismul unei societăţi de curierat, a fost atacat şi i-a fost sustrasă suma de 6.000 de lei. (Z.U.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

pilu 28 mai 2015 at 18:27

In lagare de munca cu ei, nu la trandavit in puscarie.

mike 28 mai 2015 at 18:37

Ai dreptate- pilu- e multa mina de lucru si guvernul nu o foloseste –din contra -halesc -bani celor ce transpira din greu muncind ca sa tina in spate –capusele sociale.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...