Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tineri ”încinși” de alcool duși la ”răcoare” de polițiștii din Baia de Arieș – sunt suspectați că au bătut 3 oameni și au provocat pagube în două baruri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Baia de Arieş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi tineri care sunt bănuiţi de comiterea mai multor fapte cu violenţă.

În cauză s-a reţinut faptul că în data de 1.12.2014, în jurul orei 3.30, V.C.D., de 21 de ani, din comuna Lupşa, împreună cu D.A., de 23 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce se aflau într-un local public din Baia de Arieş, l-au agresat pe un bărbat, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare 8 – 9 zile de îngrijiri medicale. În noaptea de 17/18.01.2015, cei doi tineri, în timp ce se aflau într-un local public din comuna Lupşa, i-au agresat pe doi bărbaţi, provocându-le leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare 7 respectiv 3 zile de îngrijiri medicale. Totodată, cu ocazia scandalurilor provocate, tinerii au distrus bunuri în valoare totală de 4.000 de lei şi au tulburat ordinea şi liniştea publică”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Poliţiştii au luat faţă de ei măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 22 ianuarie a.c., să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea