Rămâi conectat

Curier Județean

Tineri din Zlatna cercetați pentru furt – au sustras dintr-un depozit produse alimentare de peste 34.000 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată, marți, de către administratorul unei firme din oraş, cu privire la faptul că în perioada 30 decembrie 2013 – 3 ianuarie 2014, din depozitul societății au fost sustrase mai multe produse alimentare.

În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe principalii suspecţi de comiterea furtului, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani, toţi din Zlatna, angajaţi ai societăţii păgubite.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că aceştia, folosind chei potrivite, au pătruns în repetate rânduri în depozitul societăţii de unde au sustras bunuri în valoare de 34.405 lei pe care ulterior le-au valorificat la diverse persoane.

Până în prezent, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din Zlatna, s-a reușit recuperarea prejudiciului în proporţie de 30 %.

 Pe numele celor 3 suspecţi au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale şi recuperării integrale a prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | AVARIE multiplă în rețeaua de medie tensiune de la Sebeș: Aproximativ 600 de utilizatori realimentați cu ajutorul unui generator electric al ISU Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AVARIE multiplă în rețeaua de medie tensiune de la Sebeș: Aproximativ 600 de utilizatori realimentați cu ajutorul unui generator electric al ISU Alba O avarie multiplă în rețeaua de medie tensiune de la Sebeș a afectat marți, 2 iulie 2024, mai multe zone din municipiu. Aproximativ 600 de utilizatori au fost  realimentați cu ajutorul unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea