Rămâi conectat

Actualitate

Tineri din Alba Iulia, cercetați pentru furturi din magazine, chioșcuri și autoturisme. Au produs pagube de peste 7000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cercetat pentru furtPoliţiştii din Alba Iulia au identificat doi tineri din municipiu, ca persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale, chioşcuri şi din autoturisme. Din cercetări a rezultat că la unul dintre furturi, cei doi tineri au fost sprijiniţi de alţi doi minori.

 La data de 10 mai 2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Criminalistic al IPJ Alba   l-au identificat pe C.T.H., de 17 ani, din Alba Iulia ca persoană bănuită de comiterea, în noaptea de 06/07.05.2016, a unui furt dintr-un chioşc de difuzare a presei din municipiul Alba Iulia, faptă prin care a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 665 lei.

Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au stabilit că la comiterea furtului a participat şi un minor de 14 ani, din Alba Iulia.

Totodată, poliţiştii au stabilit că, în perioada 14.04 – 07.05.2016, C.T.H., fie singur, fie împreună cu minorul de 14 ani, ar fi comis alte 4 furturi din auto şi societăţi comerciale precum şi dintr-un stand de închiriere a bicicletelor situat pe strada Mihai Viteazul, faptă reclamată poliţiei în dimineaţa zilei de 7 mai a.c.

În noaptea de 06/07 mai a.c., minorii, împreună cu alţi doi minori de 13 şi 14 ani, din Alba Iulia, au pătruns, prin efracţie, într-o societate comercială de pe strada Arnsberg,  de unde au sustras suma de 250 lei.

Prejudiciul total cauzat prin faptele acestor tineri a fost evaluat la peste 7.600 de lei.

Faţă de C.H.T., a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 11.05.2016, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea