Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tineri cercetați pentru mai multe furturi comise la Cricău și Galda de Jos – au fost prinși după ce au sustras bunuri de 1.000 de lei dintr-o gospodărie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Cricău i-au reţinut pe doi tineri din comună care sunt bănuiţi de comiterea unui furt dintr-o gospodărie, prin care au cauzat un prejudiciu de peste 1.000 de lei. Cei doi tineri sunt cunoscuţi cu antecedente penale şi mai sunt cercetaţi şi pentru alte furturi comise pe raza comunelor Cricău şi Galda de Jos.

hoti minoriLa data de 30 martie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Cricău au reușit documentarea activităţii infracţionale a lui B.B., de 21 de ani şi F.I.A., de 18 ani, ambii din comuna Cricău, judeţul Alba, bănuiţi de comiterea unui furt din anexa unei locuinţe.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 24.03.2015, în jurul orelor 22.00, cei doi au pătruns prin efracție în curtea unui imobil din Cricău, iar dintr-o anexă au sustras un ceaun din cupru precum şi alte obiecte metalice a căror valoare a foste estimată de persoana păgubit la 1.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 60 %, iar poliţiştii au luat faţă de cei doi tineri, măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi, 31 martie, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea