Tinere talente lansate la „Festivalul de Artă al Primăverii”

    A doua ediţie a Festivalului de Artă al Primăverii a fost organizat de TNL Alba Iulia duminică după-amiaza la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. Anul acesta evenimentul a fost organizat sub patronajul deputaţilor PNL de Alba, Teodor Atanasiu şi Călin Potor. Pentru cele aproape două ore, cât a durat evenimentul, a fost pregătit un program diversificat cu momente artistice deosebite, care să satisfacă gusturi culturale dintre cele mai diverse. S-a desfăşurat şi un concurs al tinerilor talentaţi din Alba Iulia. În pauza festivalului a fost programată o licitaţie în scop caritabil, cu obiecte de artă realizate de către unii dintre participanţi: tablouri, origami, caricaturi ş.a. Spre finalul evenimentului, spectatorii s-au bucurat de un recital extraordinar, susţinut de îndrăgitul interpret albaiulian Alin Ignat.
Concursul dedicat tinerilor a fost împărţit pe două secţiuni (elevi şi studenţi), câştigătorii primind premii în bani. La secţiunea elevi, pe podium s-au clasat: Laura Todică (locul III), Antinia Simion (locul II) şi Iulia Galdău (locul I). Secţiunea dedicată studenţilor i-a avut ca premianţi pe: Daniel Groza (locul III), Anamaria Egyed (locul II) şi Bogdan Lazăr (locul I).
Prof. Adrian Simion: „Am încercat la această ediţie a Festivalului de Artă al Primăverii să aducem în prim plan în special artişti tineri care, deşi sunt talentaţi, sunt mai puţin cunoscuţi. Mulţumim pentru sprijin domnilor Teodor Atanasiu şi Călin Potor, deputaţi PNL de Alba, Florin Roman şi Simone Albani, vicepreşedinţi ai PNL Alba şi BPM PNL Alba Iulia, condus de domnul preşedinte Gabriel Pleşa. Sperăm ca evenimentul să devină un nou eveniment de tradiţie, marca TNL Alba Iulia, iar anul viitor să se bucure de un şi mai mare succes”. (N.I.T.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...