Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Tichete de masă 2023: Câţi bani primesc bugetarii în locul bonurilor de masă

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tichete de masă 2023: Câţi bani primesc bugetarii în locul bonurilor de masă

Secretarul de stat Cristian Vasilcoiu a venit cu lămuriri pe această temă: „Tichetele de masă se acordă doar de către angajatorii din mediul privat. Bugetarii beneficiază de norma de hrană, acordată potrivit Legii 153, care este de aproximativ 345 lei brut/lună.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Reamintim că Guvernul a aprobat o Ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, precum şi pentru stabilirea unor măsuri pentru aplicarea acestor prevederi.

Actul normativ aprobat prevede majorarea, în două etape, a valorii tichetului de masă de la 30 de lei la 35 de lei, începând cu data de 1 august 2023, respectiv 40 de lei din 1 ianuarie 2024.

Totodată, prin derogare de la art. 33 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare, nivelul nominal al tichetului de masă, de până la 40 lei/tichet/zi, se va aplica și în primele două luni ale semestrului II ale anului 2024, respectiv august 2024 și septembrie 2024.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea