Rămâi conectat

Sport

Test amical cu Corona Braşov pentru HC Alba Sebeş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandu Weber2Ieri, HC Alba Sebeş a susţinut primul meci amical al acestei veri, în deplasare cu echipa de prima ligă Corona Braşov.

Divizionara secundă a pierdut, scor 21-33 (11-17) confruntarea în care s-a consemnat debutul nou-venitelor Andreea Pătuleanu (22 ani, centru, SCM Craiova), Mihaela Pătuleanu (25 ani, HCM Rm. Vâlcea, inter dreapta) şi Adina Ghidoarcă (27 de ani, coordonator de joc, sezonul trecut la echipa Ardeşen GSK, cu care a debutat în Challenge Cup). „Am avut o prestaţie destul de reuşită în compania vicecampioanei. Am ţinut aproape de oponente până la mijlocul primei reprize, dar apoi plusul de valoare şi de experienţă şi-a spus cuvântul”, a declarat antrenorul Alexandru Weber, ce a rulat un lot format din 13 jucătoare. De luni, la pregătirile conjudeţenelor vor apare şi experimentatele Roxana Gatzel şi Stăncuţa Guiu (proaspăt achiziţionate), săptămâna viitoare fiind un meci amical la Sebeş, adversar posibil „U” Jolidon Cluj sau HCM Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea