Rămâi conectat

Ştirea zilei

”Teroristul” din Lunca Ampoiței va fi cercetat în stare de arest preventiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Petru G., de 36 de ani, din localitatea Lunca Ampoiţei, judeţul Alba, reţinut de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos pentru distrugere prin incendiere, a fost prezentat, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

arestat Lunca Ampoitei003Parchetul a promovat propunerea Judecătoriei Alba Iulia, iar pe numele lui Petru G. a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: FOTO: ”Teroristul” din Lunca Ampoiţei a fost săltat de polițiști – este cercetat pentru distrugere prin incendiere

Reamintim că la data de 14.01.2015, ora 6.00, poliţiştii Postului de Poliţie Meteş au fost sesizaţi de către un cetăţean din localitatea Lunca Ampoiţei, cu privire la faptul că în cursul nopţii precedente i-au fost incendiate nişte căpiţe, fiindu-i distruse circa 3.000 de kilograme de fân.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că incendiul a fost provocat de Petru G., de 36 de ani, din Lunca Ampoiţei care, în jurul orei 5.30, fiind sub influenţa alcoolului, s-a deplasat în extravilanul localităţii, în locul numit „La deal” şi a dat foc furajelor. Prejudiciul a fost estimat la 2.000 de lei.

Faţă de Petru G., poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Petru G. mai este cercetat în alte dosare penale, pentru comiterea unor infracţiuni de tentativă de tâlhărie, ameninţare şi distrugere, anterior fiind reţinut de 3 ori de către poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos şi ai Postului de Poliţie Meteş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea