Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Teodora Bucur Popa a început să lucreze în compania Transavia, afacerea ce rulează peste 100 milioane de euro anual

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teodora Bucur PopaTeodora Bucur Popa, fiica omului de afaceri Ioan Popa, fondatorul companiei Transavia, cel mai mare producător de carne de pasăre din România a început să lucreze din acest an în compania tatălui său și speră ca într-o zi să preia în totalitate frâiele afacerii ce rulează în prezent peste 100 milioane de euro anual.

Theodora Bucur Popa a participat ieri la gala “Campionii în business ai Transilvaniei şi Banatului”, unde a fost reprezentanta grupului Transavia.

Acesta a fost şi unul dintre primele evenimente publice în cadrul căruia fiica lui Ioan Popa a participat în calitate de reprezentant al procesatorului de carne de pasăre din Oiejdea.

“De mică îmi doream să lucrez alături de tatăl meu şi ascultam discuţiile ce le avea cu angajaţii”, a spus Theodora Bucur Popa.

Transavia, afacerea fondată de Ioan Popa, este cel mai mare procesator de carne de pasăre de pe piaţa locală, deţine ferme zootehnice, abator, fabrică de nutreţuri combinate şi în ultimii ani s-a concentrat pe construcţia unui sistem de producţie integrat prin preluarea în arendă de teren arabil.

Intrarea Theodorei Bucur Popa în organigrama Transavia vine în contextul în care şi alţi antreprenori români pregătesc schimbul de generaţii.

Sursa Ziarul Financiar

Sursa foto Wall-street.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea