Rămâi conectat

Ştirea zilei

Teodor Atanasiu, unul dintre cei șapte prim-vicepreședinți ai PNL

Bogdan Presecan

Publicat

în

Senatorul de Alba Teodor Atanasiu a fost desemnat prim-vicepreședinte al PNL.

Membrii Delegației Permanente a Partidul Național Liberal, reunită luni la București, au desemnat candidatul pentru cursa prezidențială și cei șapte prim-vicepreședinți ai partidului.

Astfel, Klaus Iohannis a fost desemnat candidatul PNL la prezidențiale iar funcțiile de prim-vicepreședinte au fost ocupate de cei care la congresul PNL din iunie au obținut cel mai mare număr de voturi, plus liderul celei mai performante filiale a partidului, respectiv Călărași.

Este vorba despre Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, Dan Motreanu, Marin Almăjanu, Alina Gorghiu, Cristian Buşoi și liderul PNL Călărași.

Delegația Permanentă a purtat discuții și pe marginea statutului noului partid rezultat din unificarea dreptei. Urmează ca sâmbătă să aibă loc congresele PNL și PDL pentru a aproba fuziunea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea