Ziarul Unirea

Teodor Atanasiu şi Călin Potor, săgetaţi de Cupidon!

 

Amănunte în ediţia tipărită a ziarului de joi, 9 februarie 2012

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

19 Comentarii

aurelian dorin 8 februarie 2012 at 21:46

Au plecat toti imbecilii ex-ministri din guvern
Fiind inlocuiti cu loaze, junii buni pentru refren.
Chiombu brusc, in aparare, sa-si salvetze pielicica,
Ne farda putin guvernul, dar e-aceeasi Maricica.

Noutatea-i premierul si spion si securist
Manuit de chiombu-n umbra, chipurile reformist.
Uns la hoha ca pulimea sa renunte-a cere sange
Noul premier promite ca de lefuri nu se-atinge.

E mai lax, are misiune din deal de la Cotroceni,
Sa ne dea din nou porumbul nu doar ca furaj, coceni.
Sa mancam un pic mai bine, un indemn de a vota,
Camarila lui chiombila si pe toata sleahta sa.

Socoteala e simpluta, a scos hotii de la carma,
Si numit-a acolitii, juniori cu spirit de turma.
Sa ia ochii la multime cu rocade de doi bani
Si schimbari de suprafata tot cu niste golani.

Ce nu priceput-a chiombu sau nu vrea sa inteleaga
E motivul pentru care romanimea-ngheata-n strada
Ea nu vrea de amageala inca una suta lei
Ci doreste “Jos Basescu” si-a sa gasca de misei.

Aurelian 8 februarie 2012 at 21:50

Va mai ramas sa faceti haz de necaz, ca Marinarul a dat din nou m.u.i.e lui Cr(et)in Antonescu. Ungureanu va fii vitorul Presedinte a Romaniei!

gogu 8 februarie 2012 at 21:57

medicamenteeeeee!!!!

x 8 februarie 2012 at 22:36

sa vina veterinarul pentru Gheorghe Gainar (adica aurelian)..

SPIRIDUSUL 9 februarie 2012 at 10:06

Traiasca mult iubita securitate in frunte cu cel mai mare securist in viata tovarasul Traian Basescu. Sa dea Dumnezeu ca toti iubitorii acestor securisti sa ajungeti cat mai repede la sedintele de spiritism ale acestora care se desfasoara la nivelul P-1 din sediul acestei frumoase institutii de binefacere.

ardeleanul34 9 februarie 2012 at 11:26

Atata lauda pentru un Guvern care nu are nimic nou, in afara de numele celor care vor fi ‘noii ministrii’. Toata lumea stie ce fel de Guvern este, iar faptul ca romanii nu au pus botul la noua voastra minciuna v-a facut sa o luati razna!!!

Aurelian 8 februarie 2012 at 21:59

Mai are Eutanasiu „de muncit”, ca sa-l ajunga pe Tariceanu. Tariceanu pe buna dreptate a fost numit „Grecul cu 4 soacre”, iar acum ii la a cincea soacra, pe cand Eutanasiu ii numai la a doua, si poate ca se pregateste sa-si cunoasca cea pe a treia soacra!

x 8 februarie 2012 at 22:38

mi se pare mie sau ziarul Unirea s-a transformat in organ de presa al PDL Alba Iulia si infiereaza cu minie proletara „deviationismul” cetatenilor liberali?:)

Aurelian 8 februarie 2012 at 22:45

Sunt curios daca atmosfera tensionata, dintre Eutanasiu si Potorina, in PNL Alba nu a pornit, cumva de la vreo „fufa”?

Aiudeanul 8 februarie 2012 at 23:03

De unde se vede ce minte pedelista ai. Numai la voi e pe baza de elene care iau mintile inclusiv ale puscariasilor. Aia au votat pe baza de erectii necontrolate si finalizate pe peretii cu afise. Tot cam asa au votat si restul pe sa traiti bine. Nu am inteles care e faza ca Atanasiu e recasatorit sau ce vrei sa spui cu asta. Scrii agramat numai imbecilitati. Eu cred ca tu nu ai inteles un lucru clar: nu conteaza cine, unde candideaza, ce tensiuni mai apar intre oameni, nu va mai vrea nimeni, baiatule! Ce Ungureanu presedinte? Visezi si tu visul rusesc cu Basescu premier? Chiar ca ai nevoie de medicamente, tata, in cazul asta…

Claudiu 8 februarie 2012 at 23:05

@Aurelian, desi nu dau doi bani nici pe Potor, nici pe Atanasiu lasa atacurile la viata privata in grija lui Potor. El e maestrul barfelor in orasul asta, barfonul sef. Nu merita sa te cobori la nivelul lui de pachiderm. Lasa-l pe Potor sa isi faca numarul ca-i trage in jos si pe ceilalti penelisti. In schimb ai atatea de spus despre activitatile lor profesionale…spor la treaba!

Totaiai 9 februarie 2012 at 9:16

Cum ti-am mai spus, AIURELIENE, „cainele moare de drum lung si prostu de grija altuia” E arhicunoscut !

Badia 9 februarie 2012 at 8:40

Cititi articolul din ziar. Pasna nu-l cititi nu are rost sa postati niciun fel de comentariu. Pacat ca onor administratorul nu a postat din start acest articol.
O sa va dati seama ca domniilor de la PNL nu le convin unele aprecieri si note scrise in presa locala si „urecheaza” ziaristii. Daca fac asta acum cand sunt in opozitie, ce or sa faca atunci cand sunt la putere? Vor pune la zid presa? La fel cu au facut in 1907 cu taranii rasculati?
Apropo de boicot. Domnule Atanasiu, te-am votat sincer si cu speranta ca ma vei reprezenta, ca-mi vei reprezenta interesele, ca vei munci pentru mine. Dumneata crezi ca te-am votat pentru a sta deoparte? Dute domnule si lupta, nu sta deoparte. Munceste, ca de aceea platesc taxe si impozite, sa aveti voi politicienii salarii, masini, secrtetare, etc. Boicotul, Vorba romanuluui, vita care nu trage la jug trebuie taiata. Vine toamna sdi iincepe sezonul taierilor de pe liste.
Nu-i simpatizez pe cei portocali, dar nu pot nici sa-i acuz ca ei sunt singurii de vina pentru scaderea nivelului de trai. Ce se intampla acum in Romania este suma proastelor guvernarilor de dupa 1989 si al crizei financiare mondiale.O stiti bine, nu? Da PDL este ingrozit ca pierde alegerile. Asa a fost si PNL, asa a fost si PSD, asa a fost si guvernarea de trista amintire a CDR-ului, care la timpul lor au facut to ceea ce s-a putut pentru a mai castiga ceva capital electoral.
Scaderea demografica nu putem sa o punem in carca portocaliilor sub nicio forma, ea se datoreaza acelei sacaderi de nivel de trai si a sigurantei financiare dfdin ultimii 20 de ani. Dumneavoastra aveti siguranta financiara. Cati copii aveti si de ce numai atati?

ardeleanul34 9 februarie 2012 at 11:29

Cam greu de crezut ca un PD-L-ist a votat un reprezentant PNL.

Aurelian 9 februarie 2012 at 13:51

Cu demagogie de 2 bani ii plina presa, si pe redactori nu-i intereseaza, ca politicienii de mahala, isi platesc articolele si inca bine! Vad ca Vierul a avut totusi curajul, sa prezinte ce i-o fatat mintea, pe cand Piticul Atomic, ii numai la nivel de intentie. Poate ca Vierul fiind medic, a reusit sa i-a acceptul psihiatrului, ca sa-si prezinte planurile, pe cand pe Piticul Atomic, psihiatru i-a interzis categoric acest lucru. Potorina, „responsabilul” cu viata amoroasa a colegilor si opozantilor, a sfeclit-o, a bagat destule zvonuri, si nimeni nu mai vrea sa aiba de a face cu el!

Totaiai 9 februarie 2012 at 18:24

S-ar putea sa ai dreptate AIURELIENE ! In nota lui obisnuita, nen-tu Marinaru, baiat de cartier cum e, „da m.u.i.e” (vorba ta) dar nu numai lui Crin Antonescu, da m.u.i.e (vorba ta) la toti romanii si inca de vreo 7 ani incoace. Asa ca nu va fi de mirare daca „aranjeaza” ca viitorul presedinte sa fie Ungureanu, mai ales daca si-a asigurat toata „infrastructura” : Spionul vine cu dosarele de santaj, pe Baconschi l-a „descongestionat” ca sa se poata „ocupa” de voturile din diaspora, Videanu „slefuieste” softul sa „raspunda la comenzi”, iar despre Roberta, ce sa mai spunem, daca o pune la numarat, totul va fi „in regula”…In rest, daca mai pune si de o manea electorala cu Guta, Printesa Ardealului, Sorinel, Salam sau cum s-or mai fi chemand, dar mai ales, daca te are pe tine AIURELIENE activist-propagandist, succesul este asigurat…Dar, daca Ungureanu va fi sau nu va fi viitorul presedinte, este mai putin important, nu ma deranjeaza chiar deloc. Important este ca nen-tu Marinaru sa plece cat mai repede, schelalaindu-se cu coada intre picioare, printr-o eventuala demitere, ar fi cel mai bine…Ca sti vorba aia „pestele de la cap se-npute !

Badia 9 februarie 2012 at 9:56

Scriitorul brazilian Fernandes Millor a lansat o dezbatere publică cu tema:

Care este diferenţa dintre „politician” şi „hoţ”?

Raspunsul unuia dintre repondenti i-a sărit în mod special în ochi.

„Diferenţa dintre un politician şi un hoţ este că pe primul îl aleg eu, în timp ce al doilea mă alege el pe mine. Am nimerit-o?”.

Iar replica lui Millor fu doar: „Stimate domn, sunteţi un geniu.Sunteţi singurul care a reuşit să găsească o diferenţă între cei doi”.

KKK 9 februarie 2012 at 15:38

“Diferenţa dintre un politician şi un hoţ este că pe primul îl aleg eu, în timp ce al doilea mă alege el pe mine. Am nimerit-o?”. —> tare de tot asta ! Dar din pacate in toate tarile bananiere (deci si Romania” este cat se poate de adevarata aceasta remarca. Scopul celor care s-au inscris in partide dupa 1989 nu a fost altul decat imbogatirea peste noapte si daca se poate cu cat mai putina munca prestata.

motul 9 februarie 2012 at 18:30

Domnule Atanasiu,dumneata crezi ca te-am votat pentru a sta deoparte? Munceste, ca de aceea platesc taxe si impozite, sa aveti voi politicienii salarii, masini, secrtetare, etc. Boicotul, Vorba romanuluui, vita care nu trage la jug trebuie taiata.
Mai adaug:
Din om puturos nu poti face om harnic!

Comentariile sunt oprite