Rămâi conectat

Politică Administrație

Teodor Atanasiu, prim-vicepreședinte PNL: Tăriceanu trebuie să adopte o nouă hotărâre, în acord cu Constituția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Decizia Curții Constituționale cu privire la hotărârea Senatului în cazul lui Dan Şova demonstrează că actuala coaliție anti-justiție, PSD – Tăriceanu, e în stare să nu respecte Constituția atunci când prevederile legii nu le convin.

Au dat o interpretare neconstituțională votului din Senat și au publicat hotărârea de abia când Curtea Constituțională i-a somat să facă acest lucru, în urma sesizării Consiliului Superior al Magistraturii. Însă tot circul trebuie să se încheie odată cu decizia CCR de astăzi: Călin Popescu Tăriceanu trebuie se emită o nouă hotărâre pe baza votului din 25 martie, de această dată în acord cu Constituția.

Cu toate acestea, cred că adoptarea unei noi hotărâri care să respecte prevederile Constituției nu îi spală păcatele lui Călin Popescu Tăriceanu. Cu același stilou cu care semnează hotărârea ar trebui să-și semneze și demisia. Senatul României are nevoie de credibilitate, iar acest lucru nu se poate întâmpla atât timp cât la conducerea sa se află domnul Tăriceanu.

comunicat de presă

Teodor Atanasiu,

Prim-vicepreședinte PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea