Rămâi conectat

Ştirea zilei

Teodor Atanasiu despre migrația la PSD a primarului liberal din Câmpeni: Eu cred că este o glumă!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Preșdintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, a comentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă susținute la Alba Iulia, despre preconizatul “transfer” la PSD, al primarului liberal din Câmpeni, Călin Andreș.

Liderul ACL Alba a minimizat elegant importanța acestui subiect, declarând că nu are cunoștință despre nici un document prin care Andreș să fi trecut, cu funcție cu tot, la PSD.

„Astăzi urmează să am o întâlnire cu el ( n.a. Călin Andreș), la sediul partidului din Alba Iulia.  Eu spun că nu are de să treacă la PSD. Nu cred că este ceea ce se povestește la nivel național, că ministrul Dragnea l-ar șantaja cu bani pentru proiectele de la primărie. Mă îndoiesc că domnul Dragnea vrea să facă pușcărie. Eu cred că era o glumă!, a declarat Teodor Atanasiu.

În același timp, șeful liberalilor din Alba susține că orice plecare din PNL reprezintă o pierdere pentru partid, însă “în niciun colț din lumea asta, nu pleacă oameni serioși, ci oportuniștii și șantajabilii.”

După cum vedeți, nu se pleacă pe convingeri doctrinare, ideologice. Sunt invocate argumente de genul: <<M-am săturat să stau în opoziție! M-am săturat să umblu desculț!>> Acestea sunt motivații ce se numesc fie presiuni, fie tentații,” a explicat Atanasiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP Mai multe lucrări de reparații și întreținere urmează să fie făcute în cetatea Alba Carolina. Primăria Alba Iulia dorește să repare mai multe obiective printr-un contract-cadru de 4 ani. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea