Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Teodor Atanasiu: 87% din listele de candidaţi ai USL Alba sunt gata

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că în cadrul USL Alba au fost stabilite listele de candidaturi comune pentru 68 din cele 78 de unităţi administrativ-teritoriale de pe raza judeţului Alba (adică 87% din total, altele decât cele pentru primăriile de oraş, deja fixate anterior). Pentru 10 dintre localităţile din Alba, majoritatea comune, nu au fost încă finalizate listele. Este foarte probabil să asistăm în viitor şi la eventuale migraţii dinspre partidul aflat la putere spre listele opoziţiei, în contextul în care, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă Atanasiu a afirmat că „vom vedea în preajma alegerilor primari şi viceprimari demisionari din PDL, care vor candida din partea altor partide”.
Liderul liberal a declarat că 10 iunie 2012 este deocamdată data presupusă a alegerilor locale în România, deoarece nu a fost elaborat nici un act normativ în acest sens. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea